Hoera! 1 jaar!

1jaarHiep hiep hoera!

Vandaag is het alweer precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste blog postte op deze website. Wat gaat de tijd vlug!

Een jaar geleden begon ik deze website. Het ging toen niet goed met mijn gezondheid, en ik had echt ‘iets’ nodig wat ik super leuk vond en waar ik energie door kreeg. Dat resulteerde in een droom die werkelijkheid werd: een eigen website om te bloggen, om te delen.

Leuk
Eén van de leukste dingen, vond ik als mensen lieten weten: ‘We hebben dat-en-dat gezinsmoment gedaan,’ of: ‘Ik ben nu het recept van je blogpost aan het maken,’ of: ‘Hee, ik kreeg meer inzicht door die ene blog van je.’ Daar werd ik altijd blij van.

Nu, een jaar later, is het een mooi moment om de balans op te maken. En opnieuw te overdenken waar ik me het komende jaar op zal richten. Veel zal hetzelfde blijven: blogs over gezinsmomenten, gezondheid, duurzaam leven. Daarnaast zal er een nieuwe categorie bij komen: ‘Zoeken naar God’.

Zoeken naar God
De afgelopen maanden kreeg ik steeds meer kriebels om óók te schrijven over het leven – als moeder – met God. Waar is God in de opvoeding? Hoe zie ik God terug in het dagelijks leven als moeder? Wat leer ik, door het moeder-zijn, over God?

Of je nu zelf moeder bent of niet, of je situaties herkent of niet, dat maakt niet uit. We hebben elkaar nodig om God rijker te leren kennen. Ik kan delen vanuit mijn leefwereld als moeder, iemand anders weer vanuit zijn/haar leefwereld. Samen wordt het beeld rijker.

Op naar jaar 2
En zo gaan we vrolijk door, op naar jaar 2. Uiteraard vind ik het super leuk als je mee leest, mee reist, mee zoekt. Ook vind ik het erg leuk om van jullie te horen, dus wil je iets delen, wees welkom! (Per mail kun je me bereiken via: erika@zoekennaarhetgoede.nl.)

Leave a Reply