Over mij

P1100273Ik ben Erika, getrouwd met Jesse, en mama van Elianne (2013) en Joël (2015).
Sinds de komst van onze kinderen ben ik heel bewust bezig met het zoeken naar het goede in geloofsopvoeding, het samen leven als gezin, en gezondheid.

‘Zoeken naar het goede’ geeft aan dat dit een proces is. Ik ben geen expert, geen medicus, geen voedingsdeskundige. Alleen ‘ervaringsdeskundige’ en iemand die graag veel onderzoekt.

Mijn achtergrond qua studie is dat ik theologie heb gestudeerd (bachelor en master) aan de ETF. Sinds 2009 ben ik als kerkelijk werkster parttime werkzaam bij een ontmoetingscentrum voor christenen en moslims.

Op deze website deel ik mijn zoektocht naar het goede. Bij sommige dingen ben ik vrij zeker dat ik het goede heb gevonden. Bij andere dingen zijn er meerdere goede keuzes, en beschrijf ik wat goed is voor ons, terwijl bij jou misschien iets anders beter is. Bij nog weer andere dingen maak ik wellicht verkeerde keuzes. En er valt ongetwijfeld nog een heleboel buiten mijn gezichtsveld, waar ik niet eens weet van heb. Schroom dan ook niet om me ergens op te wijzen; forever a learner, nietwaar?

Hoe dan ook, ik ben op reis, en zoek naar het goede. Reis met me mee, en laat je inspireren!

Wil je contact met me opnemen, dan kun je dat doen via erika@zoekennaarhetgoede.nl