A dream has come true

Eindelijk, mijn website is in de lucht en klaar om gevuld te worden met inhoud!
Al lange tijd droomde ik ervan om deze website te hebben en mijn zoektocht naar het goede te delen. En nu is het eindelijk realiteit!

Het begon zo’n tweeënhalf jaar geleden. Met de oproepkaarten die op de deurmat vielen, voor de inentingen voor onze pas geboren dochter. Hoewel ik al langer bezig was met het zoeken naar het goede, kwam dit hierdoor in een stroomversnelling. Je wilt je kind het beste geven, en ik ging op zoek: wat is het beste, wat is goed voor haar, wat is goed voor ons als gezin?

Van het één kwam het ander. Na de keuze om wel of niet te laten vaccineren, volgden nog veel meer keuzes. En die volgen nu nog steeds. Wanneer je bewust bezig gaat met één onderwerp, kom je als vanzelf bij allerlei andere onderwerpen uit. Op deze website heb ik ze gecategoriseerd onder 3 thema’s die erg belangrijk voor mij zijn: geloof, gezin, en gezondheid.

De titel van deze website, ‘Zoeken naar het goede‘, geeft aan dat deze zoektocht een proces is. Bij sommige dingen ben ik zeker dat ik het goede heb gevonden. Bij andere dingen zijn er meerdere goede keuzes, en beschrijf ik wat goed is voor ons, terwijl bij jou misschien iets anders beter is. Bij nog weer andere dingen maak ik wellicht verkeerde keuzes. En er valt ongetwijfeld nog een heleboel buiten mijn gezichtsveld, waar ik niet eens weet van heb.

Hoe dan ook, ik ben op reis, en zoek naar het goede. Reis met me mee, en laat je inspireren!

 

1Pingbacks & Trackbacks on A dream has come true

  1. […] is dit blog jarig! 2 jaar oud is dit blog geworden. A dream has come true, schreef ik precies 2 jaar geleden: de droom van een eigen website om dingen te kunnen delen uit […]

Leave a Reply