Weer bloggen!

BlogHoera, ik kan het bloggen weer oppakken! De afgelopen weken volgde ik een zeer interessante therapie, zie het vorige bericht. Ik heb veel geleerd over het functioneren van mijn lichaam, over pijn en belastbaarheid, etc. Wie weet deel ik nog wel eens iets van de inzichten die ik heb opgedaan. De komende maanden ben ik zelf nog intensief bezig met trainen, om zo hopelijk langzaamaan weer de oude te worden. Veel kan ik nu dus nog niet zeggen over de intensiteit waarmee ik weer kan bloggen, maar ik wil het graag weer oppakken. En dan zien we wel! Je kunt je abonneren op dit blog; dan blijf je vanzelf op de hoogte.

De afgelopen weken hebben we in ons gezin wel gezinsmomenten gehouden. Omdat ik dit blog ook gebruik als digitale verzameling van onze gezinsmomenten, plaats ik zo dadelijk ineens ook een aantal blogs over de gezinsmomenten van de afgelopen weken. Schrik dus niet van de vele berichten in één keer…dat is maar eenmalig 🙂

Veel leesplezier weer toegewenst, met hopelijk wat inspiratie!

Leave a Reply