Advent!

advent_begintVandaag begint de adventsperiode. We krijgen vier weken lang om ons voor te bereiden en toe te leven naar het vieren van de geboorte van Jezus. Vier weken om te verwonderen en te verwachten. Vier weken om onderweg te zijn, en te genieten van de reis. Vier weken om ons te laten overmannen door het mysterie.

Deze vier weken volgen wij met ons gezin de adventskalender. In deze adventskalender zitten de gezinsmomenten voor de komende zondagen al verwerkt. Dit kalenderjaar volgen er dus geen nieuwe gezinsmomenten meer op dit blog.

Ik hoop voor ons allemaal dat we een heel mooie (advents)tijd mogen gaan beleven. Een tijd waarin we verwachten en voorbereiden; en een tijd waarin we ons laten verrassen en ons mogen verwonderen over God – Vader, Zoon, en Geest.

Leave a Reply