Veertigdagentijd 2018…nog even geduld..

Even een kort berichtje tussendoor. Ik merk namelijk in de statistieken dat er weer gezocht wordt naar een kalender voor de veertigdagentijd. En helaas staat er voor dit jaar nog geen nieuwe kalender op dit blog. Uiteraard staan onze kalenders van afgelopen jaren nog online, en kunnen die gebruikt worden. Over een dagje of wat komt ons plan voor de veertigdagentijd alsnog online, en kan dat wellicht alsnog ter inspiratie dienen – voor dit jaar, of voor komende jaren.

Dit jaar beginnen wij namelijk iets later met de veertigdagentijd. Afgelopen weken stonden in het teken van het afronden van de kopij voor Mosterdzaadjes, en tijd is simpelweg maar één keer te besteden… Maar tussendoor is het toch nog gelukt om een tof idee te vinden (dit jaar niet zelfbedacht) voor de veertigdagentijd. Ons plan is om hier aanstaand weekend mee te beginnen. Geen 40-dagentijd dus, maar iets korter, maar daarom niet minder mooi. Z.s.m. hoop ik onze manier om de veertigdagentijd te beleven online te zetten. Nog even geduld dus…

 

Bron afbeelding

Leave a Reply